Ons verhaal

 

Thuis in het MKB

Ik heb jaren ervaring bij een advies-accountantskantoor met een fiscaal georiënteerd karakter. Daardoor heb ik de nodige fiscale kennis vergaard die toepasbaar is in de dagelijkse MKB Praktijk. Tot 31 december 2018 ben ik hier werkzaam geweest als relatiebeheerder in de MKB praktijk. Per 1 januari 2019 ga ik als zelfstandig ondernemer verder onder de vlag van OAMKB. Ik heb meer dan twintig jaar ervaring met werkzaamheden voor het MKB in de breedste zin van het woord.

Ik ken het pad naar zelfstandigheid

Al lange tijd liep ik met het idee rond om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Ik wil ondernemers laten zien hoe gemakkelijk en kostenbesparend gedigitaliseerde administratie kan zijn.  En daarmee komt er tijd vrij om met de ondernemer aan tafel te gaan om de toekomst van de onderneming te bespreken. Deze tools zijn online aanwezig bij OAMKB en helpen hierbij ondernemers vooruit. Binnen OAMKB maak ik gebruik van de kennis van specialisten voor elk vraagstuk van ondernemers. Hierdoor kunnen wij je altijd verder helpen.

Nuchter ondernemen

Alle Drentse ondernemers, groot of klein, die graag samenwerken met een financieel professional die nuchter en luistervaardig is en de drive heeft om mensen verder te helpen met hun onderneming kunnen bij me terecht. Of dit nu gaat over het opstarten van je onderneming of verder uitbouwen, ik heb er ontzettend veel zin in! Mijn klanten kunnen vertrouwen op een enorme achterban aan specialisten, binnen het OAMKB netwerk. Door de aanwezige kennis van o.a. accountants, fiscalisten, financiering deskundigen en salarisadministrateurs is er geen probleem dat niet kan worden opgelost.