Jouw team

Accountants van OAMKB zijn niet alleen beschikbaar via administratiekantoor in Drenthe. Overal in het land zijn wij te vinden. Zoek je boekhouder of accountant, door onze landelijke dekking kunnen we je overal van dienst zijn. In een makkelijk overzicht is precies te zien waar de accountants in Nederland werken. Ook andere adviseurs zijn hierin terug te vinden. Gezamenlijk kijken we graag naar de mogelijkheden op kantoor of online. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. En zie wat een accountant, administrateur of adviseur van OAMKB voor jouw onderneming kan betekenen.

 

René Heidotting
Eigenaar

René heeft 20 jaar ervaring in de accountancy en gewerkt bij kleine en grotere accountantskantoren. Hij heeft veel ervaring met het opstellen- en analyseren van jaarrekeningen, fiscale aangiften en financiële overzichten voor MKB bedrijven. Vrije tijd wordt op zondagmorgen ingevuld met voetbal. Daarnaast mag hij graag uit eten gaan met zijn gezin en familie.  

Allard van Schoneveld
Bedrijfsadviseur

Allard heeft een commerciële achtergrond in middelgrote en grote organisaties. Hij heeft veel ervaring met het managen van teams met als doel winstmaximalisatie en onderscheidend vermogen van het bedrijf. In zijn vrije tijd is hij gepassioneerd schaatser en zeezeiler. 

 

 
OAMKB Drenthe
Mercuriusbaan 1
7891 EW Klazienaveen
KvK: 73196584
GSM: 06 - 25 41 85 89
Mail: rene.heidotting@oamkb.nl